van den Bos Onderhouds Service
 

van den Bos Matras Cleaner Service 
is een gespecialiseerd bedrijf in het reinigen van matrassen aan huis of bedrijf.

Als u de gratis testreiniging aanvraagt komen wij kosteloos bij u aan huis en laten u zien wat er allemaal uit uw matras komt na drie minuten reiniging. Daarnaast voeren wij een ACAREX allergeentest uit. Deze test toont de hoeveelheid allergiewekkende stoffen aan in uw matras. Met de ACAREX test bepalen wij of een hoofdreiniging wenselijk is. Uiteraard is het aan u of u de behandeling door ons wilt laten uitvoeren.

De hoofdreiniging bestaat uit de gepatenteerde 4 fasen reiniging.Uit proeven is gebleken dat onze behandeling 99.99% van de aanwezige bacteriën doodt zonder dat er chemicaliën aan te pas komen. Een hoofdreiniging duurt tussen de 12 en 30 minuten per matras.

De 4 fasen hoofdreiniging

Fase 1: Het krachtige, speciaal ontworpen en draagbare matras-reinigingssysteem produceert hoge frequentietrillingen. Hierdoor worden de uitwerpselen van de matras losgetrild en verpulverd.

Fase 2: Het speciale vacuüm zuigsysteem wordt op de matras geplaatst en vangt alle deeltjes op. De deeltjes worden opgevangen in een stofzak met HEPA filter, die speciaal ontworpen is om 99,97% van alles dat 0.3 micron en groter is vast te houden.

Fase 3: In deze fase wordt u matras behandeld met UVC-licht, die de huisstofmijten, bacteriën, virussen en sporen doden. Deze sterilisatie is geheel vrij van chemicaliën.

Fase 4: Uw matras wordt tenslotte besproeid met MatrasClean-Spray. De MatrasClean-Spray van MatrasCleaner is een unieke spray die direct werkt tegen geur en neutraliseert de allergeenhoudende huisstofmijtuitwerpselen door regelmatig gebruik elke week of om de week. De spray zorgt er ook voor dat het aantal keer dat een matras gereinigd dient te worden wordt verlaagd naar één of twee keer per jaar.